Să fie un an bun, un an în care să fim cu sufletul alături de elevii noștri.

Să fie un an școlar plin de curaj, de încredere și blândețe.

Citește mai departe...

De ziua Europei, elevii ciclului primar de la C.N.Andrei Mureșanu Bistrița, au participat la o paradă specială-"Parada țărilor europene". Fiecare elev și-a ales o țară europeană și a reprezentat-o cum a putut mai bine. A fost un spectacol de culoare și bucurie, prin care elevii și-au manifestat spiritul de echipă, imaginația și creativitatea în selectarea și prezentarea elementelor reprezentative pentru fiecare țară.

Ziua Europei 2018

Activitatea a fost una distractivă, dar și benefică pentru atingerea scopului acestui eveniment:

 

Citește mai departe...

Intru în clasă. Îi întâmpin cu un zâmbet și un "Bună dimineața!". Perechi de ochișori isteți mă întâmpină din bănci. Personalități diferite, stiluri de învățare diferite cărora trebuie sa mă adaptez. Grea misiune am! Dar minunată! Sunt pregătită de o nouă săptămână de școală. Trebuie sa fie una magică, așa cum le-am promis la începutul anului scolar. "Clasa pregatitoare este magică", scrie la intrarea în sala noastră de clasă.

Pentru săptămâna aceasta, la Comunicare în limba română mi-am propus să-i învaț despre sunetul și literele M si m. Ca de obicei, au așteptat cu nerăbdare să le fac cunoștința cu mascota săptămânii. De sub calorifer s-a auzit un mieunat slab. A apărut motanul Miaunel, alături de care învățarea a devenit mai ușoară, mai atractivă si mai distractivă.

Miaunel
Citește mai departe...

Pagina 1 din 3

Autentificare