1. Colțescu Ramona
  2. Copaviu Crestina
  3. Furedi Carmen - șef catedră
  4. Lungu Iudit
  5. Mureșan Maria
  6. Neamțiu Eugen
  7. Semeșdean Ana
  8. Todoran Anca
  9. Trișcaș Ionica

InfoEducatie
InfoEducatie 2012 (a 19-a editie!), cu genericul "Programming for life" s-a desfasurat în perioada 30 iulie - 4 august, în tabara de elevi din judetul Vrancea. InfoEducatie

Noutatile anului 2012:

  • sectiunile Roboti si Multimedia(film, clip, 3D)
  • concursul se va bucura de participare internationala
  • echipa fiecarui judet va fi formata din 4 elevi

A avut ca principal sponsor Google (programul lRISE) care sustine sectiunea internationala a concursului si a oferit premii pentru 3 fete si trei baie?i. În plus s-a organizat ziua Google la InfoEducatie, asistata de ingineri ai companiei, precum si o calatorie la unul dintre sediile din Europa pentru ocupantii locului I.

Concursul a fost organizat de Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului, Directia Judeteana pentru Tineret Vrancea (Proiectul de finantare al Autoritatii pentru Sport si Tineret), Grupul Scolar "Simion Mehedin?i" din Vidra, Scoala "Ion Diaconu" Tulnici, Colegiul National "Unirea" Focsani.

Despre InfoEducatie

Concursul interdisciplinar InfoEducatie este dedicat elevilor cu aptitudini, inclinatii si interes pentru crearea aplicatiilor informatice - soft educational, soft utilitar, multimedia, roboti si pagini web - atât de la profilul informatica cât si de la alte profile.

Concursul se desfasoara în patru etape: pe unitatea scolara, locala, judeteana si nationala. Etapa nationala se desfasoara în luna august în tabara Galaciuc, Jud. Vrancea.

La fiecare etapa vor fi prezentate lucrari realizate de catre elevi, indiferent de anul de studiu (clasele IX-XII). Participarea la etapele ulterioare este hotarâta numai de clasamentele etapelor anterioare.

Concursul se desfasoara pe sectiuni:

  • soft utilitar
  • soft educational
  • pagini web
  • multimedia
  • roboti
InfoEducatie InfoEducatie

În etapa finala a exista si un concurs open, pe echipe, pe parcursul a 24h. Concursul a constat în realizarea unei lucrari software complexe pe o tema data. Lucrarea îmbina elemente de proiectare, programare, design.

În tot timpul taberei finale s-au organizat si sesiuni de comunicari pe teme IT si design. A existat si un curs special de utilizare mijloace video, foto: camere de luat vederi si aparate de fotografiat.

Elevii si cadrele didactice au beneficiat de acces la internet, o banda de cel putin 2 Mbps, acces wireless pentru cei care dispun de laptopuri. Toate mijloacele IT au fost oferite de comunitatea Tulnici si Liceul Vidra.

InfoEducatie InfoEducatie

Fiecare judet doritor a putut participa cu o echipa de 4 elevi si un profesor însotitor, în urmatoarele conditii:

  • minim trei lucrari (pagini web, roboti, multimedia sau software educational/utilitar)
  • cerinte hardware si software rezonabile
  • nu se admit lucrari accesibile doar prin Internet!
  • cele mai bune lucrari vor fi selectionate în vederea inscriptionarii pe un CD
Mai multe informații pe www.infoeducatie.ro sau la profesorul de informatica! Va asteptam la anul sa va înscrieti într-un numar si mai mare! Mult succes!!!

Pagina 1 din 3